Run for the Message

Wereldwijd zijn er drie miljard mensen die nog nooit over Jezus hebben gehoord. Operatie Mobilisatie wordt gedreven door de diepe overtuiging dat ieder mens het recht heeft het Evangelie te horen. Wij zetten ons daarvoor in door mensen over Jezus te vertellen, en christenen te mobiliseren en in beweging te brengen. Met de jaarlijkse sponsorloop Run for the Message dragen we samen bij aan deze missie: het Goede Nieuws van Jezus Christus naar de minst bereikten!


Loop mee om mensen als Gulo te bereiken

Om met het Goede Nieuws naar je buurman te gaan, kost helemaal niets. Maar om bijvoorbeeld Gulo over Jezus te vertellen brengt wél kosten met zich mee. Gulo hoort bij de 99,9% van de bevolking in de Kaukasus die nog nooit van het Evangelie hebben gehoord. Gemiddeld kost het € 50 om één persoon te bereiken met het Evangelie, hen onderwijs te geven uit de Bijbel, en te leren anderen in hun omgeving over Jezus te vertellen.

Ga jij de uitdaging aan om €500,- bij elkaar te lopen, zodat we 10 mensen kunnen bereiken met het Evangelie?


Ja, ik ga de uitdaging aan ❯


Locaties door heel Nederland: meld je nu aan!

Om de verspreiding van het Evangelie onder de minst bereikten mogelijk te maken, organiseert OM op 5 oktober 2019 op diverse locaties in Nederland de sponsorloop Run for the Message. Sluit je aan bij een locatie bij jou in de buurt en draag bij aan onze missie. Meld je vandaag nog aan!


Aanmelden als loper ❯


Geef om het Evangelie

Kun je zelf niet meedoen? Investeer in de verspreiding van het Goede Nieuws van Jezus Christus door een van de lopers te sponsoren. Waardeer hun inzet en geef ze een steuntje in de rug. Hartelijk dank voor jouw bijdrage!


Sponsor een loper ❯